Post by tynitadivest on Feb 12, 2022 9:50:21 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķējiet dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
Spēlei ir daudz potenciālu, taču to sabojā neprātīgais grūtības līmenis. Tas, visticamāk, ir paredzēts, lai izspiestu naudu no spēlētājiem. Pat ar vieglām grūtībām tas var būt diezgan sarežģīts. TD spēlēs parasti esmu virs vidējā līmeņa, taču nevaru saprast, kā pārspēt šos līmeņus, netērējot monētas krāpšanai. Nepamatoti grūti ar nolūku. Nav forši!
Tas ir nedaudz jāsamazina sarežģītības ziņā. Man ir grūti, lai gan spēlēju vieglajā režīmā.
Kāpēc 3. posma 5. raundā spēle tiks apturēta, un jūs to nevarat atcelt
Spēle ir laba un arī grūta, tāpēc divi ir ok
Tā ir atkarību izraisoša spēle līdz 13. misijai, un pēc tam tā kļūst pilnīgi neiespējama. Es noteikti esmu iztērējis vairāk nekā 20 £, iegādājoties lietotnē, lai iegūtu vairāk ieroču un ieroču jauninājumus. Es neiebilstu, ka tik daudz, bet iegādātais kredīts nepaliek jūsu kontā; ja jums neizdodas izpildīt misiju vai kāda iemesla dēļ nolemjat pamest spēli, atgriežoties spēlē vai restartējot misiju, jums būs jāveic papildu pirkumi, lai pabeigtu šo misiju. Spēle ir viltība. Atinstalēta.
Šī spēle ir lieliska, taču ļoti izaicinoša pat vieglā
Spēle ielādē manu Play kontu, un ekrāns kļūst melns. Pašlaik OnePlus 7 Pro.
Jautra torņu aizsardzība. Spēlēju to dažus gadus. Tāpat kā citas augsti novērtētās TD spēles, arī šajā spēlē jums ir jāpadomā, pirms izvietojat dažādus torņus. Esiet pacietīgi padawans, drīz jūs būsiet TD meistars. . . no visas jūsu aptaujas.
Labrīt
Man patīk šī spēle, bet es nomiru vispirms mēģināju, tad devos gulēt un tad uzvarēju šodien
tiešām lieliska spēle... ja kāds pamēģinās bezsaistē jaunu spēli ar lielisku grafiku un moderniem modeļiem, tad es ieteikšu
Spēle nekavējoties sākas, parādot reklāmu, pirms varat to pat spēlēt. Tas man saka pietiekami daudz
Lielisks! Taktiskais sim treneris, tā turpināt, lieliski!
Reklāma tiek rādīta, jo melns ekrāns nevar turpināt atskaņot otro posmu
Nē. Man gribējās šis patikt. Grafika ir lieliska, un man ļoti patīk "reālistiskais" stils. Mērķauditorijas atlases iespējas ir labākās jebkurā torņu aizsardzības spēlē, ko esmu spēlējis. Tomēr pat uz Easy pie 4. kartes ir ārprātīgi grūti (līdz 3. kartei mēģināju normāli). Ja jūs neizmantosiet absolūti ideālos torņus īstajā laikā, jūs zaudēsit. Bet hei, vismaz jūs vienmēr varat izmantot īstu skaidru naudu, lai nopirktu vairāk naudas vai gaisa atbalstu. Vēl viena plēsonīga mobilā spēle...
Daudz jautrības, viegli un izklaidējošas spēles.
Defense Zone 3 HD Strategie tno
4. atjauninājums tik daudzu dienu laikā...tas kļūst vairāk kā ļaunprogrammatūra, kas zog jūsu datus,.....ATINSTALĒT TŪLĪT
Šī spēle ir ļoti smaga ... tā ir tik smaga, ka jūs pat nevarat pabeigt posmu vienkāršajā režīmā!💔
Pārāk nomākta un sarežģīta režīmā EASY, lai tas būtu patīkams. Iepriekšējie bija līdzsvarotāki, bet šo ir sāpīgi spēlēt
Līdz šim labākā aizsardzības spēle, ko esmu spēlējis! Grafika ir lieliska! Pretēji sūdzībām par grūtībām, šī spēle nav piemērota, ja jūs patiešām zināt, kā veidot stratēģiju šāda veida spēlēs. Šobrīd parastās grūtības pakāpes 8. līmenī.
Ultimate Fishing Simulator Simulation akyv
Izaicinājums: negaidiet, ka spēle būs viegla. Katrs līmenis kļūs grūtāks nekā iepriekš, un jums būs jākļūst stratēģiskam.
Interesanti spēlēt, salīdzinot ar dažiem citiem, kas tur ir pieejami
Agrāk man patika šī spēle, bet tiklīdz man bija nauda, lai iegādātos kādus superieročus, serveris automātiski pāries tipoff režīmā, un jūs zaudējat visus savus ieročus un grūti nopelnīto naudu!
nav iespējams iziet bez samaksas.Es redzu, ka viņiem tas ir izdevies, jo es varu atrast videoklipus vietnē YouTube (pirms dažiem gadiem), kuros ppl viegli nokārto līmeņus. lieliska grafika tho. Dzēšot spēli tagad pēc neveiksmīgas misijas 10 pārāk daudz reižu.
Pārāk grūti līmeņi vieglās grūtībās
Defense Zone 3 HD Strategy mwip
Jauka spēle, un spēlēšanai ir nepieciešams vairāk plānošanas un ideju
Viegli lietojams, gandrīz nav reklāmu.
Šī spēle ir tik nogurdinoša, ka nav atšķirības starp vieglo, parasto vai citiem režīmiem. 6. līmenī es darīju visu, ko varēju, taču kuģi kustējās ātri, un es nevarēju dabūt visus kuģus. Tāpēc es atinstalēju spēli.☹️
Par 10% jānerfē pretimnākošais "ienaidnieks"
Būtu labi, ja būtu bezgalīgs režīms un torņa cenas izmaiņas
Es spēlēju tikai dažas dienas un esmu 5. līmenī. Tas bija izaicinājums no pirmā līmeņa (parastā grūtībās. Vēl neesmu mēģinājis viegli, lai gan, iespējams, pagāja kāds laiks, lai sasniegtu 4. līmeni). Man spēle līdz šim ļoti patika. Vienīgās reklāmas ir starp līmeņiem, nav kaitinošas kā daudzas spēles.
Lieliska bezsaistes spēle un ļoti aizraujoša
Nav apmācības iespēju. Nekādu informāciju par to, kā lietot/piekļut ieročiem. Īsāk sakot, vairāk darba, lai spēlētu, nekā esmu gatavs strādāt. Atinstalēta.
Iedevu 4 zvaigznes, grafika ir fantastiska, bet diemžēl bija ļoti grūti izdzīvot lvl 4 map wave 27-30 tas bija vienkārši neiespējami pat vieglajā režīmā. Tik skumji
Es nesaprotu visas pozitīvās atsauksmes. Tās ir tikai reklāmas, slikti izkārtoti līmeņi, bez pamācības un dīvaini torņi, kuros nav daudz paskaidrojumu par to, ko viņi dara. Arī koki, tie traucē torņu novietošanai, tāpēc torņi pazūd. Nesaproti.