Post by tynitadivest on Feb 12, 2022 10:11:51 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac drahokamov hack ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
Milujem to! Naozaj odporúčame získať! Len môj problém je, že všetko je PRÍLIŠ DRAHÉ!!!😠 Len urobte upgrady namiesto 200, nech je to 100, oživenie bude 50/60! 🤑A keď stratíte energiu, odstráňte predplatné a VIP veci. A trochu priveľa pridáva... Naozaj odporúčam skúsiť si to zahrať!!!😊😊😊♥️♥️♥️😺😸😺😻😻😻😻😽
Hra je trochu návyková, ale má niekoľko pádov. Pokúsil by som sa potiahnuť svoju postavu určitým smerom, ale nakoniec sa to nepohne vôbec, čo spôsobí, že hru opakovane prehrávam. Potom mi to dalo možnosť pozrieť si reklamu za dvojnásobnú odmenu, ale klikol som na X. Ale aj tak som dostal reklamu? A bolo to 30 sekúnd, nepreskočiteľné
Môže to byť zábavné, ale reklamy to ničia. Reklamy sa objavujú vždy a všade a väčšinu času ich nemožno preskočiť dlhšie ako 10 sekúnd. Hra je tiež jasne navrhnutá s používateľským rozhraním, ktoré nás núti klikať na viac reklám alebo robiť iné veci, ktoré by sme nechceli.
Aby som bol úprimný, je to naozaj úžasná hra, ale je SUPER oneskorená. Väčšinu času, keď sa pokúsim pohnúť, zasekne sa a nepohne sa alebo pôjde opačným smerom, čo spôsobí, že stratím. Dúfam, že tento problém vyriešite.
furt po kazdej vihre mi tam da reklamu dala bich hre 0 bodov je to najhoršia hra aka ekzistuje uplne na debilnu hru🙅😬😬😬😬😬😬😬😬😬😝😝
Tomb Raider II Golden Mask | Sector.sk
Až take dobre to nie je iba nazačiatok to bude baviť ale potom už nie .Zo začiatku ma to strašne bavilo ale potom je to nuda neriešim vás somarina.Vôbec si to nesťahujte zbitočne. Nuda nešťastná som stejto hry 😕😒☹️😡😠😠😠😠😠😠😠😠
... iPad, iPod Touch, Android, and other devices with screenshots for ... This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android).
Je to dobré ale sú aj lepšie hry
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Nhập vai rlrm
Nenávidím túto aplikáciu, núti ma používať všetky svoje štíty, keď zjavne neklepem dvakrát, ako keby som túto aplikáciu nenávidel, a jediný dôvod, prečo stále mám, je ten, že chcem vyhrať
Tomb of the Mask Akčné ubil
Reklamy sú otravné, ale celkovo dobrá hra
Superrr👌👌👏
Páči sa mi táto hra, ale keď som si ju stiahol, prechádzal som všetkými krokmi a keď som dostal štíty, prinútil som ich použiť všetky. ako som povedal, že to milujem, ale už mi to nedovolí získať shileds s mojimi mincami, mal som ich cez 500 a štíty boli 20, ale povedalo sa, že nemám dosť mincí, ale páči sa mi hra.
Viac úrovní prosím! 10/10 ja a manželka milujeme hru, ale už sme ju úplne dokončili a radi by sme čoskoro videli ďalšie úrovne.
Hair Challenge APK stiahnuť pre Android - najnovšia verzia
Tomb of the Mask | HernáZóna.sk
Najhoršia hra vôbec, po každom zápase, či už smrť alebo víťazstvo, ma núti pozerať sa na reklamu. Hlúpa hra.
Z nejakého dôvodu sa to z ničoho nič zastaví, keď sa snažím urobiť arkádový režim a je to ako keby sa to vždy pokazilo a potom to vždy zamrzlo a potom to vôbec nefunguje, ako keby táto hra mala hroznú kvalitu
Hra s veľkým potenciálom, ale zničená reklamami a chamtivosťou. Hra je skvelá, okrem lopty a hadov, ale po odstavení sú reklamy na oživenie. Navyše energetický systém ma núti jednoducho hodiť telefón. Možno keby ste skutočne vedeli, ako správne speňažiť, táto hra by bola aspoň o niečo lepšia 🙄
Jediná zlá vec na tejto hre sú reklamy, inak je to skvelá hra, takže si užite svojich 5 hviezdičiek
Toto je super návyková zábavná hra, je to ako mať arkádu v telefóne. Hudba a zvukové efekty to len zlepšujú a nehovoriac o tom, že hra je jednoducho úžasná. Je tu jedna vec, ktorú by som vývojárom rád navrhol, rád by som videl režim, v ktorom by ste mohli hrať minihru s hadom donekonečna a obtiažnosť sa postupom času zvyšuje. Ďakujem vám všetkým za úžasnú hru!
sitemapproducts.xml - PGS
hroza uz nikdy si to nestiahnem pomaly je to 👎👎👎👎👎
Ako je to mega super hra, ale dávam len 4 hviezdičky, lebo chcete aby som tú hru hrala hej? Tak načo tam dávate životy🤦♀️🤦♀️to fakt nechápem
Tomb of the Mask Akció uqq
Dobrá hra keď nemáte zapnutú wifi
Tomb Raider II: Gold. 1,1 tis. sledovateľov. •. Akčné · Dobrodružná hra · Platformovka · Puzzle. Sledovať. Vysielajúce kanály.
Hra je nuda 💤!
Pridajte nové úrovne
Lol blbosť kus Mega blbosť Mega
Je to zábavné, ale niekedy musíte na hranie počkať aj 18 minút
Tomb Raider II je už na Androidoch | TOUCHIT
88 £ na rok? Jeden rok! Alebo nízka cena 17,99 £ mesačne? Alebo so zľavou 70 % 30 £ ROČNE. Hral som počítačové hry, ktoré stoja menej a častejšie sa aktualizujú. Nehovorím, že by ste za hry nemali platiť, ale tá cena to berie
Páči sa mi táto hra, ale reklama je príliš tučná
Tomb of the Mask Экшен eskh
hra je naozaj zábavná, no bez členstva je akosi zbytočná. energiu môžete nabiť len do piatich a aby ste sa zbavili toho, že spotrebúvate energiu, musíte platiť osem dolárov TÝŽDEŇ. Je to lacnejšie ako veci ako DISCORD NITRO, ktoré vám dáva BEZPLATNÉ HRY (10 USD mesačne). Kúpil by som si členstvo, ak by to bolo lacnejšie, alebo by som zaplatil za mesačnú platbu, ale toto je jednoducho nepríjemné. Niekedy sa pokazím, pretože sa nezaregistruje, keď potiahnem prstom po obrazovke, ale stále spotrebúva energiu
hra je skvelá, ale je tu jedna vec, že reklama sa stále objavovala a nemôžete ju ukončiť, je to také otravné a reklama trvá 1 minútu