Post by tynitadivest on Feb 12, 2022 10:21:15 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kinyit kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
Nem szeretem, hogy a szükséges frissítésekhez drágakövek kellenek benne, azt javaslom, hogy csak a felszereltség bizonyos magas szintjére tegyenek drágaköveket, mert a játékos nem tud frissíteni a drágakövek miatt
Úgy gondolom, hogy az összetevőknek jobban ki kell tűnniük, amikor az ügyfél rendel. Nagyon nehéz megmondani a különbséget, hogy mit rendelnek, vagy milyen összetevőket akarnak. Lehet, hogy a grafikán kicsit változtatni kell
Nagyon jó főzős játék... imádom... csak adj hozzá több karaktert (a vásárlókat)
nekem nem töltödik be
Nagyon jo szeretem
túl sok hirdetés jelenik meg n lefagy .
Szép munka
Szép játék, de javul a gyorsaság
Az étel elkészítése sok időt vesz igénybe. Engem unott!
Azért adok két csillagot erre az alkalmazásra, mert nem szeretem, hogy ilyen gyorsan dühbe gurulnak, annyira bosszantó, hogy ennyire próbálkozol, aztán egyszerűen elmegy, olyan gyorsan megy az idő, de a játék jó
Ez a játék szép, és szeretem ezt a játékot, mert megtanít főzni
Egész jó kis játék!!
nem tudom elképzelni az uborkát, sushit, nincs segítség vagy útmutatás
Ez egy jó játék és nagyon érdekes
Ez a játék nagyon jó és egyszerű, de az egyetlen problémám az, hogy a termékek ára folyamatosan növekszik frissítéskor, de még mindig ez a legjobb, de kérem, oldja meg a problémámat, köszönöm
Ez fundo
Eltereli a figyelmét, szórakoztató, gyors tempójú játékban. Jó játék azoknak, akik szeretnek főzni és unatkoznak.
Nélkül. Gyémántokat tudunk. Ne frissíts semmit. Ez a játék legrosszabb része
Szórakoztató játék! A hirdetések kissé bosszantóak, de elviselhetők.
Imádom
Ez egy szórakoztató és élvezetes játék, 5 csillagosra értékelem, mert játszhatunk ezzel offline/online, könnyű pénzt szerezni/gyöngyszemeket. Azt javaslom, töltse le most ezt a főzős játékot, megkímélheti az unalmát.
쿠킹월드 시뮬레이션 int
A lány 5 percen belül elvesztette érdeklődését. Kipróbáltam, és ugyanezt éreztem.
Szép grafika
Rendben volt, amíg meg nem ragadt egy szinten
Jó játék, de a nyerési sorozatban szereplő jutalmak nem igazak..nem kapod meg a jutalmat a 15. győzelemnél, pedig nincs nyerési sorozatod, a 15. győzelemnél már volt egy csekk, így azt jelenti, hogy nem kaphatod meg ezt a jutalmat, mert úgy tűnt, hogy már megkaptad a jutalmat, még ha nem is..így eltávolítottam..Kérlek javítsd ki, hogy újra telepítsem..
A. Játszma, meccs. SH. Nekem. Van. Nak nek. Szakács. Étel
Hmmm, nagyszerű alkalmazás, de több főzést és játékokat szeretnék ettől a cégtől
Könnyebb, mint más főzőjátékok, és nagyszerű! Pihentető. Fantasztikus!
középszerű
Minden szép, de meg tudod-e könnyíteni a drágakövek gyűjtését vagy a drágakövek beszerzését, nagyon nehéz megszerezni és több eredményt elérni, hogy drágaköveket szerezhessünk és felhasználhassuk a konyhánkon 😊 de szép játék 😊
A második étterem túl drága a frissítéshez. Tetszik a játék, de a 2. étteremben a frissítéshez szükséges drágakövek mennyiségének ugrása olyan hatalmas, hogy bárminek a frissítéséhez drágaköveket kell VÁSÁROLNI. Nem költöm a valódi pénzemet játékokra, ezért sajnos eltávolítom. Jó móka volt, amíg tartott.
Безумный повар Симуляторы cjow
Nem rossz
쿠킹월드 시뮬레이션 int
szórakoztató és megtanít nagyon odafigyelni
Nagyon jó szerintem
Ez egy őrült játék. Az ügyfél ideje túl gyorsan lejár, de a főzési idő túl sok időt vesz igénybe, és túl sok a rendelés az előkészítéshez, de az a jó, hogy más főzőjátékokkal ellentétben könnyen beszerezhető drágakövek. Remélhetőleg a következő frissítésnél jobb lesz.
Kérem javítsa ki az ízletes mese hirdetést. Nem ad lehetőséget a kilépésre a hirdetés befejezése után. Emiatt ki kell lépnem az alkalmazásból, és újra meg kell nyitnom.
Ez egy csodálatos játék. Tárolásbarát, de a mechanika fantasztikus volt. Menő 😊
Rendben van szerintem. Vannak jobb főzőjátékok, a grafika nagyszerű, és ez egy szórakoztató koncepció, de drágakövekre van szükség ahhoz, hogy nagyon messzire haladj, és örökké tart, hogy megszerezd őket. Nem akarok pénzt költeni csak azért, hogy eltöltsem az időt néhány percre, így végső soron nem ajánlom, hacsak nem tervez vagy sok időt vagy pénzt fektetni.
Street Racing 3D Racen adck
Szuper
Halál unalmas!